POKé PERFECT AMSTERDAM NIEUWENDIJK

POKé PERFECT AMSTERDAM NIEUWENDIJK Hawaiian inspired food

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 618 reviews
25 Oct 2020 at 6:58 de bezorger kwam niet
23 Oct 2020 at 22:33 Food came after nearly 2 hours. I ordered 2 items, one had already cooled down And the other was hot. The vegetables didn’t seem fresh and the texture was kinda off.
19 Oct 2020 at 16:22 Weinig rijst !! Geen bestek. Hoeveelheid is weinig
16 Oct 2020 at 21:31 Nieuwe vegan miso bowl erg lekker maar bij de classic vegan bowl geen avocado gekregen en de lente-uitjes die ik er niet op wilde waren er duidelijk eerst opgedaan en toen weer afgehaald. Normaal wel erg lekker. Duurde wel 25 min langer dan aangegeven.
24 Sep 2020 at 10:35 Good portions and fresh ingredients
24 Sep 2020 at 8:09 Wat een topbedrijf hebben die Witzels!
21 Sep 2020 at 19:44 Alles naar wens verlopen en de keuzes waren top. Ik hoop dat er in de toekomst iets gevonden kan worden op de plastic bowl. ik gebruik altijd mijn glazen versie en nu online bij jullie besteld, ik hoopte iets te kunnen selecteren, maar helaas.
17 Sep 2020 at 20:44 Ik mis allerlei ingrediënten in mijn bowl..
9 Sep 2020 at 23:46 Ik ben normaal echt fan van poke perfect. Helaas heb ik laatst een poke bowl ontvangen met verrotte mango. Heb de hele poke bowl weggegooid en mijn vertrouwen in dat ik verse ingrediënten kan verwachten is weg.
7 Sep 2020 at 11:55 Het eten werd pas een uur later bezorgd zonder duidelijke communicatie. Erg slecht!
30 Aug 2020 at 17:58 De pokebowl met rijs wat gewoon zoals we gewend waren lekker. Maar de pokebowl met schrimps en quinoa viel erg tegen. 3 stuks garnalen en er weinig saus, zeer smakeloos. Dit gaat we dus nooit meer bestellen, sterk afgeraden!
28 Aug 2020 at 11:50 Received a full bowl! Really delicious