POKé PERFECT AMSTERDAM NIEUWENDIJK

POKé PERFECT AMSTERDAM NIEUWENDIJK Hawaiian inspired food

order food online

Recentreview


4 stars out of 429 reviews
18 Jan 2020 at 7:42 Elke keer als ik iets bestel ontbreekt er iets, maar nu zat er zelfs een haar in mijn eten. Wel een nieuwe bowl gekregen maar helaas had ik geen pauze meer. Erg jammer
7 Jan 2020 at 19:19 Heerlijk eten en SUPERSNEL geleverd!!
6 Jan 2020 at 14:29 Always fresh, tasty and has never dissappointed me. My favorite place in town!!
4 Jan 2020 at 21:26 Het was een goed gevulde maar saaie bowl. De champignons waren tegen het uitgedroogd aan, veel rijst maar weinig van de rest. De bijgerechten waren wel erg lekker.
31 Dec 2019 at 18:54 Bij de opmerkingen expliciet gevraagd om wasabi (omdat ik dit niet in huis had) en dit super lekker vind bij mijn poke bowl. Géén wasabi bij de bestelling. domper. :(
23 Dec 2019 at 22:28 Extreem snelle bezorging. Bowl was perfect, veel, vers en vol. Kortom: mijn FAVORIETE Poké tent!!!
18 Dec 2019 at 19:45 Tonijn was niet lekker en niet vers, heel jammer! Ook extra betaald voor mango en avocado, maar heel weinig gekregen helaas. Zonde van m’n geld.
9 Dec 2019 at 20:10 Favoriete Poké Bowls. Van de 30 keer gegeten was 29 keer echt zeer geslaagd. Soms worden er foutjes gemaakt. Zoals vandaag had ik een grote poké bowl besteld maar ik kreeg een normale. Daar kan aan gewerkt worden. Verder perfect.
3 Dec 2019 at 16:32 Als je de nieuwe optie 'marinate my bowl' aanvinkt mixen ze alle ingrediënten samen met een sojadressing, staat niet helder aangegeven en vond ik echt veel te zout en niet lekker. Bestel regelmatig, normaal altijd top.
2 Dec 2019 at 19:20 1) Kleine bowl gekregen terwijl ik een grote had besteld. 2) Aangegeven dat ik geen 'accesoires' wilde hebben, toch ontvangen. 3) Tonijn deze keer van mindere kwaliteit. 4) Nog steeds mijn favoriete bowl tent, maar ze mogen wat scherper zijn ;)