POKé PERFECT AMSTERDAM NIEUWENDIJK

POKé PERFECT AMSTERDAM NIEUWENDIJK Hawaiian inspired food

order food online

Recentreview


4 stars out of 644 reviews
19 Jan 2021 at 22:42 Lekker en snel!
3 Jan 2021 at 15:51 We made a mistake by selecting "pickup" instead of delivering. And the girl who worked there was super nice for bringing it to us, very grateful and the food was still tasty, despite it being cold because of our mistake. Thanks Pleun!
30 Dec 2020 at 1:11 Was super lekker zeker een aanrader !
28 Dec 2020 at 20:01 Ik miste 2 toppings (van de 4...). De toppings die ik wel had gekregen, waren zeer schaars. Erg gierig vind ik het voor deze prijs. Ook zat er nauwelijks saus bij en smaakte het ook niet goed. Ik vond het een zeer slechte maaltijd en presentatie.
18 Dec 2020 at 22:23 Bestelling werd helaas pas ruim een uur later opgehaald door de bezorger.. Medewerkers waren ( zelfs na sluitingstijd ) wel heel vriendelijk en behulpzaam ! Niet geheel onbegrijpelijk gezien de drukte door de lockdown.
13 Dec 2020 at 12:52 Er zat een dikke witte visgraad in mijn poké bowl met zalm. Heb de hele bowl weg moeten gooien omdat ik bang was om een visgraad door te slikken.
10 Dec 2020 at 20:32 Heerlijk zoals altijd!
27 Nov 2020 at 17:18 Zonde van mijn 18€, ik proefde gewoon dat de zalm en tonijn net uit de vriezer kwam. Niet te vreten. Normaal is de tuna spicy gemarineerd en de zalm stond er ook bij gemarineerd. Was precies niet gemarineerd. nooit meer!
19 Nov 2020 at 8:38 5 poke bowls besteld a € 59,-, 2 bezorgd, bezorger contact met poke bowl,zou teruggebeld worden maar niets meer gehoord. Gebeld met poke bowl (hele avond lang), werd niet opgenomen, thuisbezorgd mail gestuurd > standaard reactie. Geen eten, wel betaald