POKé PERFECT AMSTERDAM NIEUWENDIJK

POKé PERFECT AMSTERDAM NIEUWENDIJK Hawaiian inspired food

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 418 reviews
9 Dec 2019 at 20:10 Favoriete Poké Bowls. Van de 30 keer gegeten was 29 keer echt zeer geslaagd. Soms worden er foutjes gemaakt. Zoals vandaag had ik een grote poké bowl besteld maar ik kreeg een normale. Daar kan aan gewerkt worden. Verder perfect.
3 Dec 2019 at 16:32 Als je de nieuwe optie 'marinate my bowl' aanvinkt mixen ze alle ingrediënten samen met een sojadressing, staat niet helder aangegeven en vond ik echt veel te zout en niet lekker. Bestel regelmatig, normaal altijd top.
2 Dec 2019 at 19:20 1) Kleine bowl gekregen terwijl ik een grote had besteld. 2) Aangegeven dat ik geen 'accesoires' wilde hebben, toch ontvangen. 3) Tonijn deze keer van mindere kwaliteit. 4) Nog steeds mijn favoriete bowl tent, maar ze mogen wat scherper zijn ;)
27 Nov 2019 at 17:04 Veel te laat iedereen had op kantoor al gegeten. Er zaten sesam zaadjes in die had ik niet besteld
24 Nov 2019 at 11:27 Eten was goed maar geen soja, wasabi of stokjes bij gekregen...
23 Nov 2019 at 23:35 Me And my friend ordered both the same meal, and both ended up running to the toilet; need I say more
22 Nov 2019 at 22:40 the food didn’t arrive cause apparently the restaurant was closed and my food was thrown in the garbage!!!! refund asap!!!!
22 Nov 2019 at 13:59 altijd lekker, op tijd en hetzelfde. aanrader
17 Nov 2019 at 21:33 Ik kan niet langer dan 90 min aanklikken maar het heeft 2 uur geduurt
17 Nov 2019 at 21:11 2 uur en 15 min gewacht tot ik m’n bestelling kreeg. 4 keer gebeld met de klantenservice dat ik het geld terug gestort wilde hebben.. ik kreeg het verzoek een mail te typen en 10% korting voor de “volgende” bestelling. Die komt er niet meer...
10 Nov 2019 at 20:09 despite a message and an address delivery lady circled my place for 15 minutes. Google maps. Use it.
9 Nov 2019 at 21:35 Drinken niet ontvangen.