POKé PERFECT AMSTERDAM NIEUWENDIJK

POKé PERFECT AMSTERDAM NIEUWENDIJK Hawaiian inspired food

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 569 reviews
14 Jul 2020 at 21:36 Gewone maat is wel weinig! Veel te weinig als avondeten.
10 Jul 2020 at 21:16 Gelukkig was de vegan bowl (original) zalig. Bezorging echter meer dan 90 minuten. Doe even normaal, vestiging is 10 minuten verderop van waar ik woon. Bovendien heb ik extra betaald voor reusable chopsticks, die er niet bij zaten. Lekker dan.
9 Jul 2020 at 20:02 Zalig eten, verzorgd en op tijd. Beste werkelijk.
6 Jul 2020 at 11:55 Smaak viel erg tegen. Er zat geen gember en wasabi bij de bowl. Wel rode sambal?? Heel vreemd. Dus zout was de enige smaakmaker want verder smaakte alles naar de grote hoeveelheid komkommer en bosui. Ook geen toppings en avocado heel weinig. Beetje cheap!
5 Jul 2020 at 21:01 Het eten is heerlijk. Ik vond de zwitel poke bowl wel aan de pittige kant. Er zaten geen stokjes bij en servetten wat wel beschreven stond. Verder erg lekker. Portie normaal is groot genoeg
2 Jul 2020 at 22:16 T was echt veel minder dan normaal..!
2 Jul 2020 at 15:15 Verse producten, juiste hoeveelheid, snel geleverd.
30 Jun 2020 at 15:50 Vegan bowl was very tasteful (had with quinoa). The size of the bowl is quite enough. In my case, I had half of it and was enough!
25 Jun 2020 at 22:45 Ik heb eerst een verkeerde order ontvangen. Toen heb ik opnieuw besteld maar die order is nooit bij mij aangekomen. Toen ik belde zij hij dat het onderweg was maar na 2 uur gewacht te hebben belde ik nog eens en toen waren ze gesloten.......
24 Jun 2020 at 22:27 Eten kwam te laat en er zat verkeerde saus bij
19 Jun 2020 at 17:07 Food has really gone done in quality unfortunately